Skip to main content

Diensten

Hieronder ziet u een lijst van zaken om u een beeld te schetsen waar Hogenkamp Reiniging BV zich in gespecialiseerd heeft.

RioolreinigingRiool- en leidinginspectieHemelwaterafvoer
RioolreparatieCamera inspectieDakgoot reiniging
Aanleggen rioleringLekkagedetectieHoge druk reiniging terrassen etc.
RioolverstoppingenRiool- en leidingdetectiePutten leegzuigen
Riool renovatieStankdetectie en stankoverlastCalamiteiten

Rioolverstopping

Een eenvoudige verstopping buitenshuis is vaak op te lossen met onze hogedruk installatie. Wij reinigen uw riool met een waterdruk van maximaal 200 bar. Voor een verstopping binnenshuis hebben wij diverse veermachines ter beschikking waarmee wij de leiding schoonmaken. De hogedruk machine kan ook binnenshuis ingezet worden.

Stankdetectie

Met het rookapparaat blazen we rook in uw riool. Ter plaatse van een lekkage zal de rook verschijnen. Op deze manier wordt de lekkage opgespoord, zodat deze verholpen kan worden.

Camera inspectie

Wij beschikken over diverse camera's om zonder hak- of breekwerk de staat van het riool in beeld te brengen. Hiermee kunnen wij zien of er bijvoorbeeld verzakkingen, leidingbreuken of andere problemen zijn.

Leiding detectie

Met onze moderne opsporingsapparatuur kunnen wij met behulp van een sonde precies bepalen waar uw riool ligt. Als wij een ingang hebben kunnen wij zonder verdere graafwerkzaamheden uw riool in kaart brengen.

Aanleg

Wij beschikken over een moderne kleine graafmachine, welke in de meeste tuinen kan komen om oud riool op te graven en te vervangen of om nieuw riool aan te leggen. Uiteraard regelen wij voor de start van de werkzaamheden de benodigde vergunningen die nodig zijn om machinaal te mogen graven. Als de werkzaamheden klaar zijn, ontvangt u van ons een schets met de locatie van het nieuwe riool.

Calamiteiten

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. Denk hierbij aan riool overstromingen binnenshuis of toilet en douche verstoppingen. Wij beschikken over diverse waterzuigers om alles snel op te ruimen. Tevens hebben we een groot magazijn met alle voorkomende riolering onderdelen en hulpstukken, zodat we altijd uw riolering weer snel in orde kunnen maken. Mochten wij een onderdeel onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan kunnen wij ons netwerk van leveranciers 24/7 bereiken en wordt het onderdeel alsnog geleverd.